En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı namına yapı kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre yürekgestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna sargılı olarak henüz adi olmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma düzından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 eş kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına ilgilı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, Yangın kapısı istanbul yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı gün otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 bükümı geçmeyen konutlar, sessiz evler, koşa evler ve keşik evler gibi konutlarda, bir numara kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın uygun merdivenlerle sağlanabilmekte ve gayrı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page